Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dylemat

Stoję w drzwiach
Wejść czy nie wejść
Waham się

Mam wybór
Ale co z tego
Jak każdy zły

Wejdę
Wszystko trzeba
Budować od nowa

Nie wejdę
Zostanie po staremu
Wygodnie ale z niczym

Jeżeli wejdę
Mogę jeszcze wyjść

Jak nie wejdę
Mogę już nie znaleźć drogi
Powrotu

Stoję w progu w bezruchu
Sparaliżowany
Choć zapraszają

35 640 wyświetleń
300 tekstów
14 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!