Menu
Gildia Pióra na Patronite

żegnaj

stoję teraz nad przepaścią,
decyzja podjęta,droga w jedną stronę,nie ma wyjścia.
jednak myślę co by było,
gdyby życie dało nam drugą szansę ....
w końcu coś się skończyło,
nie ma sensu psuć teraziniejszości marzeniami,
żegnaj to jedno słowo a najbardziej rani

3270 wyświetleń
39 tekstów
0 obserwujących
  • katjaa

    20 December 2012, 16:37

    żegnaj to jedno słowo a najbardziej rani

    to prawda..