Menu
Gildia Pióra na Patronite

Alergia...

Stoję samotnie
rzucona w nurt
doskonałych rad
na które mam alergię

Czuję jak pod skórą
zbiera się złość
kiedy moją osobę
traktują jak dziecko

Bez racji czy emocji
w oczach winna
gdzie szukam ujścia
emocji za ścianą

pełnego gwaru...

06.03.2021

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!