Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stoję
samotnie
na tym moście
we mgle,
zatopiona
w rwącym
potoku
tych słów.
Zapach krwi
wymieszany
z wiatru
powiewem,
cisza
wiruje
tańczy
w powietrzu.
W głowie
krzyk,
jęk rozpaczy,
szept...

..."Słyszysz mnie?"

10 299 wyświetleń
87 tekstów
7 obserwujących
  • Oliwia1997

    1 May 2013, 22:00

    Interpretację zostawiam każdemu z osobna. ;)

  • Papużka

    1 May 2013, 18:49

    ładnie... :)