Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na rajskiej wyspie

Stoję przed tobą
na starym rynku
pragnę obudzić twoje serce
aby otworzyć drogę
zagubioną wśród gwiazd

Chcę się wzbić z tobą nad ziemią
wśród chmur i blasku księżyca

Aby odnaleźć zagubioną iskrę
która oświetli nam niebo
nad oceanem błękitnych fal
na rajskiej wyspie
wśród kolorowych palm
i plaży z diamentowym piaskiem
namalowanych czarodziejskim pędzlem
w odbiciu lustra naszych serc
i miłości unoszącej się w obłokach.

8067 wyświetleń
67 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!