Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pytanie bez odpowiedzi

Stoję nad przepaścią.
Za mną stoisz TY.
Z mych oczu płyną łzy.
Czyżby to koniec już mój był?

Me serce płonie.
Kocham cię.
Te słowa płyną z ust mych.
Czy ty jeszcze kochasz mnie??

Cisza.
Przepaść.
Ostatnia Łza.
Śmierć.
I Krzyk.

NIE!

147 701 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    11 November 2010, 21:13

    cieszę się że się podoba..xD;)

  • DorotaB

    11 November 2010, 21:10

    Podoba mi się ten wiersz, szczególnie jego klimat.

  • LiaMort

    2 October 2010, 12:04

    Również pozdrawiam..xD chociaż nie nocą..xD i dziękuje..xD:D

  • motylek96

    1 October 2010, 22:48

    Końcówka krzyczy

    Wiersz przemawia do czytelnika

    Pozdrawiam nocą:)))