Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wojna

Stoję na granicy wytrzymałości
Czekam naiwnie na cud
Nie wiem czy się doczekam
Może cudów nie ma
A może już się stał
Tylko jestem zbyt ślepy
By się do tego przyznać
Może jestem zbyt słaby
By dać losowi w mordę
I dalej iść przed siebie
Ale na pewno nigdy
Nie zawieszę broni
Bo mogę zdechnąć
Ale nie dam satysfakcji
Temu kto mnie pokona

48 095 wyświetleń
592 teksty
92 obserwujących
  • PetroBlues

    11 July 2011, 10:02

    Miłego dnia Aga:)

  • PetroBlues

    10 July 2011, 23:06

    Spokojnie Danusiu,jestem pacyfista,w stosunku do samego siebie także:)) Całuję:))

  • Pytia

    10 July 2011, 21:45

    a strateg, wyprzedza ruch przynajmniej na trzy takty :)
    Gdy bitwę przegrywa...gotowić do wojny się musi....
    ....Buziaczki ciepłe............

  • Pytia

    10 July 2011, 21:36

    Wiesz.........zabijasz siebie , sobą samym.....