Menu
Gildia Pióra na Patronite

Między...

Stoję między różą a tulipanem
Między Słońcem a Księżycem
Między zimą a wiosną
Między Tobą a nią

Ty mnie odpychasz
A ona chce przyciągnąć
Ty mnie wyśmiewasz
A ona docenia

Ona myśli o mnie bez wytchnienia
Ty myślisz, gdy smutek Cię dogoni
Ona wciąż na mnie czeka
Ty każesz czekać na siebie

I powiedz jeśli wiesz
Dlaczego kocham Ciebie
Dlaczego Ciebie a nie ją
Darzę czymś tak silnym jak miłość?

22 080 wyświetleń
187 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!