Menu
Gildia Pióra na Patronite

stojąc nad brzegiem rzeki
wiedziałeś że nawet siłą cię do niej nie wepchną
a była porywista
lecz nagle wszedłeś dobrowolnie
dałeś się porwać w wir namiętności
nie byłeś w niej sam
ufałeś przezwyciężałeś lęki i opory
mówiłeś że chcesz zostać już do końca
a nie doszedłszy do połowy
wyciągnięto cię z niej
i brutalnie rzucono
na twardy grunt życia

9802 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!