Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stojąc za barierką,
Trzymany przez samotność,
Słysząc szum rzeki,
Przy kilku kroplach alkoholu,
Wśród dymu papierosowego,
Staczam się na dno,
Przeklinajac siebie,
Tracąc resztki człowieczeństwa
I zamieniając się w bestię.

17 574 wyświetlenia
166 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!