Menu
Gildia Pióra na Patronite

Męczennica

stoją włodarze i kamieniują prawdę
świat patrzy ale woli nie widzieć
bo przecież i tak nic nie znaczymy
bo i tak nikt nas nie posłucha

a jednak ktoś czeka na nasz głos
ktoś patrzy błagalnym wzrokiem
i czeka do ostatniego oddechu
wierząc że ktoś jej pomoże

to umierająca prawda

47 946 wyświetleń
591 tekstów
92 obserwujących
  • PetroBlues

    20 March 2017, 12:38

    Jest jedna...ale mało kto o niej mówi.

  • fyrfle

    20 March 2017, 12:23

    Prawda, prawda, g...prawda.