Menu
Gildia Pióra na Patronite

Waleczny tytuł

Stoją martwo u podnóża gór,
w strugach deszczu.
Przyodziani w gniew i zaopatrzeni
w nienawiść.
Patrzą na horyzont
malowany barwami zemsty.
Okrzykiem wzniecają w sercach
rycerskiego ducha,
By za wrogim horyzontem
życiem pomścić życie.

22 080 wyświetleń
187 tekstów
5 obserwujących
  • RozaR

    8 November 2015, 00:22

    Uznanie - tacy powinni być dzielni mężowie narodu