Menu
Gildia Pióra na Patronite

Razem a osobno

Stoimy razem, Ty i ja
Zupełnie różne światy dwa
Ty patrzysz w niebo
Ja patrzę na Ciebie
Ty widzisz gwiazdy
Ja wciąż widzę Ciebie
Zachwycasz się blaskiem
Słońca w ukryciu
Ja widzę Słońce
W Twoim odbiciu
Kochasz się w deszczu
W innej osobie
A ja wciąż wiernie
Kocham się w Tobie
Kiedyś zrozumiesz
Co źle uczyniłaś
Jak swoim sercem
Mnie łatwo zraniłaś
Ty teraz spoglądasz
W nieznane mi oczy
A moje życie
Przy innej się toczy

22 082 wyświetlenia
187 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!