Menu
Gildia Pióra na Patronite

wypis

stoimy przed sobą niewinni i pierwsi
z biletem do raju
na peronie kolejnej stacji
ktoś pyta o drogę
krzyżową

27 468 wyświetleń
322 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!