Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 8 November 2020

Oby ostatni raz

Stoimy naprzeciw siebie.

Cicho
w białych rękawiczkach
rzucasz
kilka niefrasobliwych słów
- krótkie cięcie
Prawy sercowy

Bezradna
Patrzę

Ani kropli krwi

Tylko gdzieś
jakby w klatce żeber
nagła pustka
Powietrze podchodzi mi do gardła

11 867 wyświetleń
100 tekstów
13 obserwujących
  • topik

    15 June 2010, 10:50

    ano ładnie ;-)