Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Stoczyłeś bój o jej serce
wygrałeś wszystkie bitwy
największą - tę sam ze sobą
więc mów jej, mów...

jestem w domu...

...
dedykowane przyjaciołom
z Czech Republik & Poland

16 913 wyświetleń
91 tekstów
63 obserwujących