Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walka M.

Stocz walkę życia kochany
Pokaż że walczyć umiesz
Nim z drzew spadną kasztany
Ona Twą miłość zrozumie

Niech Jej serce zapłonie
Miłość Twoja górą będzie
Wokół rozbłysną kolorowe cyrkonie
Dłonie Wasze odnajdą się wszędzie

Nie dopuść by Ona odeszła
Walcz jak nigdy o mnie
W Twój świat spraw by weszła
Z Twojego szczęścia cieszę się ogromnie

Bez względu na mój ból
Ty Marcinie dbaj o siebie
Wyrzuć tylko ten serca chłód
Ostatni raz spraw bym była w niebie

42 608 wyświetleń
408 tekstów
44 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!