Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sto tysięcy miłości

sto tysięcy miłości
które przecież są
skryte jak również
nieskryte
mają moc swą

zawrotów można dostać
że tyle ich na świecie
ty miłość
i ona
i dłoń rękę splecie

sto tysiące miłości
kochania nie braknie ci
wyśnij
przytul
pokochaj
a spełnisz swoje sny

8195 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!