Menu
Gildia Pióra na Patronite

listy

stęskniony umysł
oczy
usta
sięgam po twoje listy niebieskie -
uciekam - czytając
błądzę myślami
wspominam
rozszarpany

sentymentalne daty
jak dobrze,że te kartki
twym zapachem
zapisane

czytam
dziękując,że je mam

2547 wyświetleń
22 teksty
4 obserwujących