Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pozwól mi wejść

-Stęskniłam się za Tobą.
Za wiele chciałam.
Wiesz jak to jest.

Nie wiedziałam jeszcze
co to porażka
i to kujące uczucie
na literę "p".

Może pozwolisz mi
zająć jakiś kącik
w Twojej główce?
Najmniejszy nawet,
jakikolwiek.

Naszykuj mi tylko
miękką poduszkę.
Jeśli możesz, oczywiście.

Nie chcę Cię martwić,
ale kiedyś obiecałaś,
że mogę do Ciebie wrócić
w każdym momencie.

Pustka.
Pusto mi samej.
Pozwól mi wrócić do Ciebie.
Byłabym wdzięczna stokrotnie.

-Kiedyś też cię potrzebowałam,
ale twoja głowa była dla mnie zamknięta.
Wejdź i nie rób hałasu.

28 499 wyświetleń
251 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!