Menu
Gildia Pióra na Patronite

ciepło ust

stawiam kolejny krok
w sen zwany życiem

niezabliźnione rany krwawią
słowa nieprzebrzmiałe ranią
kolorem krwi
niebo płacze

chciałbym jeszcze raz
poczuć twych ust smak

stawiam kolejny krok
by w końcu dojść

do ciebie ...

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • marka

    17 June 2017, 13:24

    Wiersz z pragnieniem. Ciekawy

  • Cris

    16 June 2017, 15:16

    ładnie zapisana tęsknota