Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mulowane

Status mój
Sięgaj ból
Szczyty gór
Strzępy piór
Tysiąc ról
Brak dwóch pól
Żaden wzór
Nie jest cool
Pieprz i sól
One and Null
Cool jest wór
Rzekł mi król
Rzekł i wbiegł
W szoku w mur
Bo miał łeb
Którym truł...

Jeśli miałbym zamiast mózgu
Jeden milion tępych wiór
Nawet wtedy dla Twej wiedzy
Znałbym milion króla skór...

18 678 wyświetleń
616 tekstów
46 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!