Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rejs

Statkiem wspomnień
po morzu życia
płyniemy wciąż w nieznane.
Wczoraj minęło,
jutro przed nami.
Dopłyńmy tam
zdrowi i cali.
Nieznane niech staje się przyjazne.
Nowe wschody niech
cieszą po brzasku.
Bądźmy sobą, żyjmy pięknie.
Nie szukajmy taniego
poklasku.

57 046 wyświetleń
468 tekstów
17 obserwujących