Menu
Gildia Pióra na Patronite

tratwa

statek tonął we wzburzonym życiu
jedyny dowódzca w ukryciu uciekł
wsiadłam niepewnie w szesnastoletnią balsę
masztem była śmierć co matkę zabrała
na szczycie zamiast flagi czarnej
zatrzepotało zdjęcie wspaniałej mamy
marzenia upadłe posłużyły za belki
uniosą bez wątpienia żałoby wielki ciężar
powiązałam to razem silnymi złudzeniami
na takiej tratwie opłynę świat orgiami zalany

3739 wyświetleń
46 tekstów
5 obserwujących
  • awatar

    15 July 2010, 20:02

    Świat nie jest taki zły, niech no ... +:)