Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niezawodny zawód życiem

Stary zeszyt w szafie
we wnętrzu nastoletnie wizje
siebie w przyszłości
Ta z przeszłości
nie miała pojęcia
że żadna z nich
nie będzie mogła
być spełniona
jak miłość

6553 wyświetlenia
51 tekstów
4 obserwujących
  • Cris

    14 May 2017, 12:59

    zazwyczaj ''Ta z przeszłości'' nie zna przyszłości...może planować, a plany jak plany, czasem zawodzą...
    :)