Menu
Gildia Pióra na Patronite

NA BÓL GŁOWY...

Starszą panią z Pacanowa rozbolała w nocy głowa.
A że chłopa już nie miała...do sołtysa poleciała.
I została tam do dzisiaj - u młodego pana Krzysia.
...
Mimowolną zmianą ról sołtys wziął na głowę ból.

51 481 wyświetleń
592 teksty
70 obserwujących
  • Irracja

    10 February 2011, 00:17

    jak znam życie, znów miewa bóle głowiny,
    tym razem już, z całkiem innej przyczyny.

    ;-)

  • efa

    22 October 2010, 19:03

    Tylko tak mogę :)
    +
    i podkradam do zeszytu ;)

  • Sierjoża

    23 July 2010, 23:06

    ...jak to chłopy mawiają "autentycznych" ;-)

  • marka

    22 July 2010, 11:54

    Ekstra.
    Czy to na faktach?
    Pozdrawiam

  • motylek96

    21 July 2010, 11:51

    O witam panią.Pani też tu trafiła:)))

  • motylek96

    21 July 2010, 11:48

    Wprost od Mery wiersza trafiłam do twojej myśli
    Nie ma co potraficie człowieka rozbawić:)))