Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stare piosenki

Stare piosenki dają świeże spojrzenie na przeszłość
I przyszłość
W nich widzę to czego żałuję
I to z czego się cieszę

Widzę każdy błąd wyraźnie
A czasem jak za mgłą

Stare emocje wracają
Każde wspomnienie
Każde spojrzenie
Każdy dotyk
Słowo

A teraz zostaje tylko muzyka we wspomnieniach zamknięta
Wraz z uczuciami głęboko zamknięta.
Słucham i wspominam
Zastanawiając się nad teraźniejszością
Co mogę zrobić
A na co jest już za późno.

https://play.spotify.com/user/11136840343/playlist/19FmAiKXpW8GSrEdbdSthT

11 475 wyświetleń
183 teksty
3 obserwujących
  • M44G

    26 October 2014, 19:26

    Racja.

  • solus.amor

    26 October 2014, 19:13

    Nic tak nie potrafi wrócić wspomnień jak piosenka, to prawda. :)

    pozdrawiam.