Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 27 August 2021

sala

stare obrazy
wyświetlane na suficie
wypełniły na nowo miasto
stojące w pokoju

wysoko błyszczą dachy
widziane z góry
pachnie świeżym wierszem

dom
z nieba luminescencyjny kwiat
we włosach staruszki

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
  • fyrfle

    27 August 2021, 08:35

    Myślę, że wiem,co może się kryć w pachnącym wierszu. Pozdrawiam i gratuluję.