Menu
Gildia Pióra na Patronite

stare ławki są jak pamiętniki

usiądź na jednej z nich
wsłuchaj się
w dźwięk biegnących cieni

podążaj
krok po kroku
do tyłu

gorzkim rozczuleniem
ogrzej zastygłe żyły

zapachnij mi
pierwszym latem
raz jeszcze

3565 wyświetleń
41 tekstów
14 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!