Menu
Gildia Pióra na Patronite

Meta Akt Wynika

Starczy kod
By wpaść w szok
Znosił chłop
W górę hop
Myśli STOP !!!
Lamat Loop
Tama szop
Dama hot
Płynął pot
Łykał kot
To nie zlot
Finał rot
Dawny mod
Dziurą wlot
Kulą w płot
KONIEC
DOT

18 678 wyświetleń
616 tekstów
46 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!