Menu
Gildia Pióra na Patronite

bełkot samobójstwa

starannie zaokrąglają
sznur, żyletki
przepełnione emocjami wewnętrzne pustki

jakby na zewnątrz
brakowało Ciebie, to wiedza

świat się zatrzymał
gdy człowiek zaczął obcować ze śmiercią

11 131 wyświetleń
103 teksty
37 obserwujących
  • prohibitum amor

    9 October 2021, 20:45

    ( ... ) starannie przepełnione wnętrze
    to człowiek w rękach samego siebie
    reszta - zagrywka świata

  • katjaa

    12 February 2013, 18:25

    świat się zatrzymał
    gdy człowiek zaczął obcować ze śmiercią ..

    dobrze piszesz..