Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odeszłaś

kamcia891

Staram się każdego dnia uzmysłowić sobie, że... odeszłaś
Zniknęłaś nagle tak, zabrałaś memu życiu smak... odeszłaś
Nie pytając się wzięłaś rzeczy, nie ma Cię... odeszłaś
Kiedyś może spotkam Cię choć wiara w to topi się każdego dnia jest już jej coraz mniej
Pozwól odnaleźć się chce powiedzieć tylko, że nadal...kocham Cię

13 746 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!