Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Dziwne stany "

Starałam się uśmiechać przez sen
Sen nie przyszedł - uśmiechu brak
Zapatrzyłam się na drzewo...
Kolor zielony straciło nie jest miło
Zima w serce się wkradła
Nawet czarny ptak nie wzleci do nieba
Wielka szkoda - wielka bieda
Starałam się uśmiechać przez łzy
Nawet to nie wyszło mi
Dziwne stany
Jak żyć Mój Kochany?

20.02.2021
09:41

281 836 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!