Menu
Gildia Pióra na Patronite

Melodia

Stąpam boso po dzikiej plaży
skwar słońca
ciemne okulary
zdobią moje oczy
spod których nie ujrzysz
łez
smutek pomieszany z radością

wiatr nuci piosenkę
przynosi nowiny z dalekich stron
i ja tobie ślę słów kilka
wśród zgiełku dnia
znajdziemy czas
aby zanucić melodię
sprzed lat
kiedy byliśmy młodzi
i do nas należał świat

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!