Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Stąpałam coraz ciężej i głębiej
Coraz pewniej chcąc więcej
Widoczny drogowskaz oczy ślepe
Aż drżało serce.

6038 wyświetleń
31 tekstów
4 obserwujących
  • Zimaxdxd

    31 March 2013, 09:06

    Śliczny wiersz.