Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Jego wyrzuty...pytania "

Stanęłaś mi jabłkiem w przełyku
(K)Ością (nie)zgody
Na to co Boskie
A nasze życie...
Miało być takie proste
Szczęścia chwile
Wzniosłe myśli
Pomocna dłoń
Święta zgoda
Tymczasem...
Zgon naturalny
Szkoda?
Może kiedyś...?
Zapanuje zgoda?

....

03.11.2020
00:43..
18:43
...

23:21

281 003 wyświetlenia
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!