Menu
Gildia Pióra na Patronite

tyłem do normalności

stanęłam do niej plecami
bo tu choć ciężkie dni
nie przynoszą lżejszych nocy
bywają jaśniejsze
gdy kładąc się półksiężycami pod oczy
dają odpowiedzi na pytania do nikogo
i tylko czasem wznoszę wzrok ku niebu
by upewnić się
że ono jedno nadal wspólne
łączy nas
mimo ziemskich granic

17 968 wyświetleń
203 teksty
83 obserwujących
  • bolik

    3 May 2010, 01:18

    naprawdę niezłe:-)

  • IBELLA

    24 April 2010, 18:31

    Podoba mi się ...nawet bardzo ...

    "tylko czasem wznoszę wzrok ku niebu
    by upewnić się
    że ono jedno nadal wspólne
    łączy nas
    mimo ziemskich granic" - Muszę sobie zapisać :)