Menu
Gildia Pióra na Patronite

XXXXXXXX

Stało się coś takiego-
jak pragnienie bycia
w myślach kobiecych,
obrazie westchnień,
prawdziwych losu życzeń,
wspólnych wrażeń w kręgach życia.
Twoja młodość skupia
kolory niezawisłych myśli,
spokój nieskalanego sumienia
historię zamkniętego głosu.
Pomyślę chwilę
by ujrzeć przez pryzmat
dom wspomnień, zakątek
szeptów naszych
daleko znikających
w fal ciemności,
a sercem na dłoni
dla lepszej przyszłości.
Mówić stale kocham
to jakby oddychać dla Ciebie,
lub założyć się ze śmiercią o
każde uderzenie serca .
Dalej myślę że wygrywam
ten bieg ,
ponieważ
Twoje ramiona to meta...

13 993 wyświetlenia
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!