Menu
Gildia Pióra na Patronite

stałem
w świetle latarni
pośrodku
milionu
płatków śniegu
czułem je
jak
rozpuszczały swe dusze
na moich dłoniach

rozpuszczone włosy
wiatru
otulały moje ciało
wiedziałem
że chcę
im się oddać
dać ponieść
emocjom
i fantazjować
flirtacyjnie

i ten piękny
wschód słońca
odbity
w twych oczach
jakoby głos
w ciszy

płomienie słońca
w twych oczach
spaliły mą duszę
szczęściem
tak
zjawiskowego początku
tak nibyzwykłego
dnia

6943 wyświetlenia
58 tekstów
18 obserwujących