Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powód...

Stałaś się Gwiazdko
głównym powodem
by łapać w dłoniach
najlepsze chwile

Tuląc Twoje drobne
jakże długie ciałko
które wtapia się
w matczyne objęcia

Trwać tak mogę
godzinami i dłużej
by nasycić serce
które Cię tak kocha...

11.11.2022

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących