Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odwaga

Stałam na życia krawędzi.
Patrzyłam w dół nie bojąc się śmierci.
W tym przepełnionym
Niby sterylnym pokoju
Jej obecności było aż nadto.
Zaglądając głeboko w me złamane oblicze
Zadała nieme pytanie:
"Odważna?"
Tak.
"Więc odłóż tabletki"

5676 wyświetleń
40 tekstów
1 obserwujący
  • Przemio

    8 February 2011, 18:49

    mądre : ]