Menu
Gildia Pióra na Patronite

stała na piasku włosy mierzwił wiatr
chmury sunęły w dali czerniał las
uśmiech na twarzy przykrył nagły cień
już mnie tu nie ma nawet jeszcze mniej
ja wiem że to się nie zdarzyło nigdy
jej przecież nie ma
a mnie jeszcze mniej
ciemność pożarła światła wielkich miast
palił się ogień jeszcze tylko w nas
gdy zbladły gwiazdy niknął nocy cień
czasu zostało w ciałach jeszcze mniej
już wiem że to nie mogło
nigdy się wydarzyć
jej przecież nie ma
a mnie jeszcze mniej

15 247 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!