Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciepło.

Stąd zawsze się wyjeżdża
zawsze się powraca
ktoś tu czeka
zawsze i zawsze
ktoś wyprasza

To tu, gdzie ta pustka
ongiś wrzało życie
ktoś tu leży
zawsze i zawsze
po zmroku i o świcie

Dziś to też tu
choć już w innym miejscu
ktoś tu kocha
zawsze i zawsze
żyć się chce tu w szczęściu

81 755 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Papużka

    5 February 2017, 07:23

    Miło cię czytać, częściej proszę... :)

  • MyArczi

    5 February 2017, 01:53

    Ładne