Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Światopogląd....śmieszny "

Środa
Świat świętości śmieszy?
Środą śliczny Ścibor
Święci światło świata.
Świętuje śmiało...
Śniadaniem świeżym:
Śliwki, śliwce, ślimaki,
śledzie, świnki -
śliwowice
Środowym świtem:
Śpiący światopogląd.
Śmieszny świat.
Śnieguliczka- śmiesznie śliczna
Ślubuje świętować świadomie.
Ślimakowa śliska świtem, świadoma śluzu ślimaczy środę.
Ślubowania świętują śmiałe
Śnieżka - Ścibor
Świętomir - Świętomira
Ślimakowa - Ślimakowy
Śledzikowa - Śledzikowy
Świetlik świtem światłem świeci.
Świergotek śmiesznie świergocze.
Świstak świszcze świetnie.

Świadkiem święceń, ślubów, ślubowań śmiesznych - świadoma...?

Świetna, świeżym światopoglądem śmiałym...

Świetlista, śmiała...śliczna...

Czekoladowa Ja

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
  • fyrfle

    5 August 2020, 14:24

    Za moich dziecięcych lat najpopularniejszym stworem na ś była ścipawaka, a najpopularniejszymi dwie ścipawki. Wszystkiego dobrego i dzięki, ze do mnie zaglądasz, choć moje teksty nie wchodzą na ogólnodostępną stronę.Chyba wirus jaki mam w komputerze.

  • scorpion

    5 August 2020, 12:11

    Dziś jest dzień święty "Ś" ?

  • kati75

    5 August 2020, 07:14

    Sylwia bo mój komentarz jest dopasowany do ś;-)

  • Sylwia P.

    5 August 2020, 07:11

    Szkoda ze tu nie ma innych reakcji, np. Wow😉

  • kati75

    5 August 2020, 06:41

    Świetliście 😉😁