Menu
Gildia Pióra na Patronite

wstęga nocy

srebrzy
ściele aleję gwiazd
sen kieruje

niech no tylko blask księżyca
nie jednym echem
przedsionek zamigocze

spełnione cucą po więcej
w stronę słońca gdzie eden
miłość w tęsknocie zatraca

na wasze serca rzucono zaklęcie
do góry nogami
szczęście

dokądś

Krystyna A.Sz.
29.12.2018r.

70 113 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących
  • Cris

    19 November 2019, 21:26

    Dziękuję Kati za słowa... :)
    Każdemu z osobna za polubienia :)

    od kati75
  • kati75

    11 November 2019, 13:20

    Szczęście do góry nogami :-)pozdrówka Cris:-)

    od Cris