Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Sprzedawana tylko od 13.00!
Skończyły Ci się na nią kartki?
Trudno...musisz żyć dalej bez niej.
Kup sobie w zamian kilo cukru,
Może życie będzie słodsze.

O dziś wyprzedaż!
Tłoczą się wszyscy przed ladą,
Żeby tylko dla mnie jej starczyło (myślą sobie).
Kupujesz, oglądasz,...
Taka miłość nie jest dla mnie.
Chwila, przecież mam paragon.

Przepraszamy, ale towarów z wyprzedaży nie zwracamy.
Odchodzisz z niczym, trzymając ją w dłoni.
Aż w końcu ląduje w śmietniku przed Twoim domem.
Ktoś patrząc tęsknym wzrokiem mysli sobie,
Ach, jakby mnie było stać na chociażby odrobinę...

I znów czekasz do kolejnej wyprzedaży...

1759 wyświetleń
15 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!