Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sprzedam serce

Teksty z obrazami - Sprzedam serce - solange1969
Sprzedam serce - solange1969

Sprzedam moje serce
wraz z dobrodziejstwem
inwentarza albo oddam
za darmo,chcę się nauczyć
żyć od nowa,jak dziecko
które uczy się chodzić
zawsze z sukcesem
tak,chcę wierzyć że
jeszcze kiedyś będę
śmiać się i płakac ale
płakać tylko z radości
żebym była od nowa
tą dziewczyną sprzed lat

52 966 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!