Menu
Gildia Pióra na Patronite

sprzedajesz mi iluzje
w nadziei że hipokryzji
maski dość twarde
powstrzymają spojrzenie
i choć nie jesteś
wart całej nocy
w kokonie złudzeń
zniosłam ból
przemiany poczwarki
tylko nie wiem jeszcze
czy było warto...

9075 wyświetleń
61 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!