Menu
Gildia Pióra na Patronite

Covidoza

Sprzeczności tak wiele,
spójność wiedzy żadna.
Wciąż tylko szczepienia
i odporność stadna.

Nowoczesna szczepionka
- sztuczne mRNA ,
tlenek grafenu,
kolec białka Spike.

Badania kliniczne
na światową skalę,
a wirus covida
nie odpuszcza wcale.

Mutuje, bo taka
jest jego natura.
Certyfikat szczepień,
albo ciemna dziura.

Teorii wśród ludu
powstały dziesiątki:
*depopulacja
i nowe porządki,
*nanochipy w ciele,
super technologia,
*sterowanie mózgiem
- myśli patologia,
*rody nadludzi
są ze sobą w zmowie
i kosztem człowieczków
bawią się panowie,
* zmiany w DNA
pod jedną linijkę,
*człowiek jako robot?
Odetchniemy chwilkę!

Tyle tych teorii
w mediach się pojawia
Rzetelnej dyskusji
mędrzec też odmawia.

Profesory i doktory
w swych poglądach różni.
Nakazują, zakazują,
plączą się jak w próżni.

Biedny człowiek czyta,
słucha ogłupiały,
by to wszystko pojąć,
niestety zbyt mały.

Nadstawia swe ramię,
kłucia czuje ból,
przyjmuje preparat.
Uda się ? To cool!

Spokój sobie kupi
- prezent niewymierny,
chociaż zachoruje,
będzie nieśmiertelny.

Jeśli się nie uda???
Są takie przypadki.
Choć już w setki idą,
wciąż incydent rzadki.

Wirus rządzi światem
za zgodą człowieka.
Pan Bóg tylko wie,
co nas jeszcze czeka.

57 044 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!