Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nowa miłość

Sprawiasz ze moje serce się raduje 🥰
Gdy tylko mój telefon zawibruje
Dzięki tobie wiem o czym marzyć😍
I mam wielki uśmiech na twarzy.
Jesteś od dawna w mojej głowie
I wiem już co niebawem zrobię
Skradnę ci na peronie buziaka💋
I będzie z tego wielka draka . ❤

12 437 wyświetleń
60 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!